Lachgas crackers

Lachgas cracker kopen

Om de lachgas uit de patronen te krijgen kun je naast een slagroomspuit ook een lachgas cracker gebruiken. Je kunt bij ook ons een lachgas cracker kopen. Omdat er bij het gebruik van een normale cracker nogal wat kou vrij kom hebben we speciale anti vries lachgas crackers te koop. Dit beschermt jouw handen tegen de ijskou die vrijkomt waardoor je geen bevroren vingers en handen krijgt. Wel zo gezellig.

Hoe gebruik je een lachgas cracker?

Gelukkig is het niet moeilijk om een lachgas cracker te gebruiken. Het is erg simpel. Draai de cracker open en stop het patroon in de cracker. Draai de dop er helemaal op en bind je een lachgas ballon vast aan het gedeelte van de dop waar de gaatjes zitten.Draai de cracker een kleine slag open, zodat het n2o gas wat in de patroon de ballon in stroomt totdat het patroon leeg is.

Doordat de cracker de bovenkant van het patroon indrukt ontstaat er een opening waaruit het gas kan ontsnappen in de ballon. Let op: het gas dat vrijkomt heeft een zeer lage temperatuur waardoor de cracker bij heel intensief gebruik kan bevriezen.

Toont 1 resultaat

Call Now ButtonNu bellen
WhatsApp WhatsApp ons!